BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

gamez maa ~


Play more free dress up games!

Friday, 30 December 2011

bla bla

hello ! assalammualaikum...hah ? oang yg follow aku 6 oang je ! BTW ,x kisah pon aslkan aqu boley tulis apa yg aku nak n x yah orang bnyk baca..heee !okie2 teruskan..aqu akn pi smk putra....c0z aqu x pi waktu temuduga tuhh...malas nk ceta2 pnjang2...lama aku  x  update blog aqu..aku nie x  pndai sngt laa pasal nk hias blog niey..malas la...just ada blog boley tulis2 cukuplaa..ermm aqu nk gitaw happy news..aqu akan dpt telefon baru !!!!!
GALAXY MINI OR GALAXY YOUNG
x taw gii..ari isnin ni nk beli ~
huhuhu....
c0z adiah UPSR aqu !

bla bla

Saturday, 19 November 2011

sekolah mana

ermm..aqu nk pi kolah lailatul shahreeen !
ehhehehh x dpt lagy sebenarnya..tapy aqu trpaksa ambil aliran agama cause aqu dpt 3 A 2 B tu la kna ambik...
^_^
aqu arap2 dpt ..heeeeeeeeee !
klau dpt bestnya !
tapy klau kolah aqu cuma aqu sowang ja pi kolah tuhh !
rmai yg pi al-maad or matri !
aqu x minat sangat
bab aqu ney bab2 agama x pndai sngt
tambah2 hafal surah ney ouhh !
arap2 dpt
amin ~~~

Friday, 18 November 2011

result aqu !

hello ! lama x masuk n tulis something ! balik pada tajuk ye ! iaitu result aqu ! result aqu adalah 3 A 2B ! hahahhah=) ok la tuhh bagy aqu kan kan..dulu target aqu yg tuhh la........hah last2 yg tuhh aqu dpt...target sngt yg tuhh...sbb dlu waktu exam aqu x penah dpt yg tuhh...sbb tuh la aqu x mau target tinggi...yg tuhh x pa..yg aqu skt aty bila oang tnya huh !...contoh mcm mak saudara aqu iaitu mak ngah dya call mak aqu aqu jwb :-
aqu :helo
m.n.:helo nma panggilan aqu rahsia
m.n:ada bpa
aqu : 3 a 2b ja
lpst tuhh dya ceta la anak tiri dya dpt 5 A !
eeeeeeee geram mampus la !
asal tuhhh bkn anak kandung kau pun..
klau anak dya cehh x ceta pun x sbb x dpt 5 A
lps kawan taman aqu dua oang dpt 5 A ada lagy tapi aqu tinggi sikit !
tapy wat cana kan....
nnti aqu akan tulis ke mana aqu seterusnya....

result aqu !

hello ! lama x masuk n tulis something ! balik pada tajuk ye ! iaitu result aqu ! result aqu adalah 3 A 2B ! hahahhah=) ok la tuhh bagy aqu kan kan..dulu target aqu yg tuhh la........hah last2 yg tuhh aqu dpt...target sngt yg tuhh...sbb dlu waktu exam aqu x penah dpt yg tuhh...sbb tuh la aqu x mau target tinggi...yg tuhh x pa..yg aqu skt aty bila oang tnya huh !...contoh mcm mak saudara aqu iaitu mak ngah dya call mak aqu aqu jwb :-
aqu :helo
m.n.:helo nma panggilan aqu rahsia
m.n:ada bpa
aqu : 3 a 2b ja
lpst tuhh dya ceta la anak tiri dya dpt 5 A !
eeeeeeee geram mampus la !
asal tuhhh bkn anak kandung kau pun..
klau anak dya cehh x ceta pun x sbb x dpt 5 A
lps kawan taman aqu dua oang dpt 5 A ada lagy tapi aqu tinggi sikit !
tapy wat cana kan....
nnti aqu akan tulis ke mana aqu seterusnya....

Friday, 29 July 2011

sedey!

hurmm!!...cita2 aku untk nak dapat 3 A sebagai target aku   x dapat jugak !!sedey sangat...aku ni x tau la ak wat cana suka cuai!!!pra trial dapat 2 A yg trial kali kedua 2 A gak!! aduiii!!....mnkin takdir untk aku hnya 
2 A je kowt!!!..x kurang n x lebey dari tuhh.....aku x tau la dh cuba sebaik mnkin cuba  x cuai  tapi?!??!...  okay skang ni tnggl satu lagi exam untk aku ni!!!..iaitu `upsr`...i try my best...aku ni pi macam la motivasi pemantapan la whatever tapi  x mantap2...skang ni x yah la pi mana mantap tuh ..kna wat latihan yg pntig!..malu!malu!....why!i can`t get more than 2 A ...owang lain boley knpa aku tidak...mnkin aku ni malas smbahyang kowt n malas baca buku tapi aku pi tuisyen...aku rasa mnkin  x minta kat allah kowt..ak ya la tuhhh...kalau.aku nak berjaya kna dua 2 dunia & akhirat...macam mana nak jadi cegu klau stakat 2 A ja dapat!.. x kan aku nak pi smk putra ja kot....klau 2 A ja aku dapat aku kna la pi smk putra klau 3 A sekolah padang behor atau nma baru  nya kurang pasti lowh!...help!help!

Saturday, 14 May 2011

my dream!


be a teacher                                                              have a house...its that i want...

follow me plzz !

heeeeeeeeee =)

Daisypath Friendship tickers

MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com