BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

gamez maa ~


Play more free dress up games!

Friday, 29 July 2011

sedey!

hurmm!!...cita2 aku untk nak dapat 3 A sebagai target aku   x dapat jugak !!sedey sangat...aku ni x tau la ak wat cana suka cuai!!!pra trial dapat 2 A yg trial kali kedua 2 A gak!! aduiii!!....mnkin takdir untk aku hnya 
2 A je kowt!!!..x kurang n x lebey dari tuhh.....aku x tau la dh cuba sebaik mnkin cuba  x cuai  tapi?!??!...  okay skang ni tnggl satu lagi exam untk aku ni!!!..iaitu `upsr`...i try my best...aku ni pi macam la motivasi pemantapan la whatever tapi  x mantap2...skang ni x yah la pi mana mantap tuh ..kna wat latihan yg pntig!..malu!malu!....why!i can`t get more than 2 A ...owang lain boley knpa aku tidak...mnkin aku ni malas smbahyang kowt n malas baca buku tapi aku pi tuisyen...aku rasa mnkin  x minta kat allah kowt..ak ya la tuhhh...kalau.aku nak berjaya kna dua 2 dunia & akhirat...macam mana nak jadi cegu klau stakat 2 A ja dapat!.. x kan aku nak pi smk putra ja kot....klau 2 A ja aku dapat aku kna la pi smk putra klau 3 A sekolah padang behor atau nma baru  nya kurang pasti lowh!...help!help!

0 comments:

follow me plzz !

heeeeeeeeee =)

Daisypath Friendship tickers

MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com